Referenser

Sagt om oss...

” Vi är mycket nöjda med samarbetet tillsammans med Peu-teamet, alltid hög service och kvalité på de tjänster ni levererat till oss. Jag kan varmt rekommendera Peu-teamet och vi ser fram emot framtida samarbeten” .


Fredrik Thorgren

Rådgivare/Partner


"PEu-Teamet är en viktig samarbetspartner för oss som säkerställer att vi gör kloka anställningsbeslut".

bilmånsson

Ann-Kristin Hansson, VD


"Vi kontaktade PEu-teamet för vägledning och hjälp i att skapa tydligare strukturer och roller i vårt företag. Deras professionella och lyhörda insats har fört oss framåt och klart överträffat alla våra förväntningar. "

Charlotte Gedeon

VD Solstenen


"PEu-teamet har visat ett stort engagemang i kommunens aktiviteter och bland annat engagerat sig under en näringslivsdag som främjar ungas inträde på arbetsmarknaden och även ansvarat för workshops för kommunens unga sommarlovsentreprenörer. Vid frukostträffar och företagsbesök  har PEu-teamet varit aktiva och verkat för att utveckla och möjliggöra affärsutveckling och nätverk mellan företagare.

PEu-teamt har vid samverkan varit mycket professionella både  i sina åtagande och i sitt bemötande".

Sara Cederlund

Näringslivsansvarig

Burlövs kommun


"Akademiska Hus nyttjade PEU Teamet för teamutveckling. Vi möttes av professionalism och inspiration. Utveckling av kommunikation och teamdynamik är viktiga faktorer för Akademiska Hus.

Peu-Teamet gav oss de förutsättningar som behövdes för att vi skulle lära känna varandra bättre, se nya egenskaper hos varandra samt tog fram känslan att det skall vara roligt att gå till jobbet. Arbetet tillsammans med PEu-Teamet resulterade i ett bättre och effektivare arbetsklimat samt tydligare och rakare kommunikation i arbetsgruppen".

Akademiska Hus

Fastighetsförvaltare/Ledningsgrupp

Berit Christenson"Vi har varit kunder hos PEu-teamet i över 15 år!

De är vår samarbetspartner i vått och torrt, hjälper oss med allt ifrån personal till strategiska frågor och nyrekryteringar.

PEu-teamet har alltid varit en vän i nöden, någon att hålla i handen när det börjar blåsa – särskilt när det gäller problematik som kan uppstå kring personal. En engagerad företagsledare kan omöjligt sätta sig in i allt vad som gäller och då vänder han/hon sig lämpligast till de som har expertisen".

Henric Blomsterberg

Blomsterbergs Möbler AB